Unable to playback camera on Fire TV 4K



  • Hi, I’ve followed all the troubleshooting and can confirm I can view the video and audio via VLC. The feed is H.264 and Audio is ACC. I’ve setup Gateway running on Docker on my Synology. When I look at the console I see the error below:

    2020-09-02T19:47:37.648Z [WARN] [192.168.1.15:33654 <B1WkPdTQD>] RTSP ENDPOINT RESPONSE ERROR: [DESCRIBE] = 404 (File Not Found, Or In Incorrect Format)
    2020-09-02T19:47:37.649Z [DEBUG] [192.168.1.15:33654 <B1WkPdTQD>] [CLIENT RESPONSE] <-- [404 (File Not Found, Or In Incorrect Format)] <cseq=1> (session=undefined)
    2020-09-02T19:47:37.650Z [TRACE] [192.168.1.15:33654 <B1WkPdTQD>] [CLIENT RESPONSE] <-- [HEADERS] {

    Thanks
    Dave



  • 2020-09-02 21:34:32 stdout -------------------------------------------------
    2020-09-02 21:34:32 stdout and a new stream instance will be registered.
    2020-09-02 21:34:32 stdout Any existing RTSP steams will be shut down
    2020-09-02 21:34:32 stdout RTSP STREAM MODIFIED: Door
    2020-09-02 21:34:32 stdout -------------------------------------------------
    2020-09-02 21:34:32 stdout
    2020-09-02 21:34:32 stdout
    2020-09-02 21:34:32 stdout -------------------------------------------------
    2020-09-02 21:34:32 stdout - TAGS : @noaudio,@tunnel
    2020-09-02 21:34:32 stdout - MODIF : Wed Sep 02 2020 21:21:49 GMT+0000 (UTC)
    2020-09-02 21:34:32 stdout - SESS : b1401c13-e1e4-4495-96e0-5334e342b7c3
    2020-09-02 21:34:32 stdout - UUID : STREAM:43b925c1-9595-41dd-8cdc-ede9e96e5510
    2020-09-02 21:34:32 stdout - URL : rtsp://192.168.1.10:7447/5f47de20f6be463a97e2a68c_0
    2020-09-02 21:34:32 stdout - LABEL : PRIMARY
    2020-09-02 21:34:32 stdout - NAME : Door
    2020-09-02 21:34:32 stdout -------------------------------------------------
    2020-09-02 21:34:32 stdout INITIALIZE RTSP STREAM: Door
    2020-09-02 21:34:32 stdout -------------------------------------------------
    2020-09-02 21:34:32 stdout



  • Figured this out. If you are running Unifi Video as a docker container as well as Monocle Gateway you are going to have problems. If you follow the guide on here for installing the Monocle Gateway it advises you to configure it to run on a macvlan using a different IP to your Synology. This is because Synology normally uses port 443 however I already had my Synology running on a different port so 443 was free. Therefore I redeployed the Container without the Compose file and set the Container to use the same network as the docker host. I now have all my cameras functioning.


Log in to reply